Aistilan toiminta poikkeusoloissa – Etätyö, online- ja kotitestaus

Koronavirusepidemian (COVID-19) aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa haluamme Aistilassa omalta osaltamme olla auttamassa asiakkaitamme toiminnan jatkuvuuden mahdollistamisessa ja hidastamassa viruksen leviämistä.

Ensisijaista on kaikkien terveys ja turvallisuus. Viranomaisten ohjeistuksia noudattaen olemme tehneet suunnitelman toiminnan jatkumiselle tässä haastavassa ja epävarmassa tilanteessa. Työpisteemme on siirretty koteihin, etäyhteydet on viritetty ja tiimimme toimii saumattomasti myös etänä.

Tuotteiden testaukseen on mahdollisuuksia, vaikka arvioinnit aistilabrassa ovat tauolla lähikontaktien minimoimiseksi. Online-tutkimuksella tavoitamme tehokkaasti kohderyhmäsi kuluttajat konseptien arviointiin. Tuotetestit siirtyvät nyt aistilabrasta kuluttajien koteihin. Kotitestissä toimitamme hygieniasta erityisesti huolehtien näytteet kuluttajille, jotka testaavat tuotteet kotonaan ja keräämme tutkimusdatan online. Suunnittelun ja raportoinnin toteutamme kanssanne etäyhteyksillä täydellä panoksella – lähellä asiakasta, vaikka ei läsnä.

Toimimme pääasiassa Turun yliopiston tiloissa, joissa alle 10 hengen tilaisuuksien järjestäminen on tämänhetkisen linjauksen mukaan sallittu. Voimme jatkaa toimintaa joidenkin sovittujen koulutusten ja projektien osalta kuten suunniteltua. Kun kuluttajatestausta aistilabrassa voidaan jatkaa, noudatamme erityisen tarkkaa hygieniaa esimerkiksi desinfioimalla laitteiden kosketuspinnat ennen jokaista kävijää.

Olkaa yhteydessä meihin kaikissa aistitutkimuksiin ja -valmennuksiin liittyvissä asioissa.

 

Yhteistyöterveisin,

Mari, Terhi ja Saara

 

Mari [email protected] puh. +358 40 550 2471

Terhi [email protected] puh. +358 40 7045 223

Saara [email protected] puh. +358 40 7647 551