Tutustu meihinAistilan taustalla on Turun yliopiston akateeminen tutkimus ja osaaminen

Aistila tarjoaa koulutetun aistiraadin palvelut ja tavoittaa kohderyhmäsi kuluttajat

Käytössämme ovat mm. aistinvaraisen arvioinnin laboratorio (ISO 8589-std), Flavoria® tutkimusravintola, Aistikattila® moniaistitila sekä onlineyhteisöt

AISTIN VERRAN EDELLÄ

AISTILA® on ideaalien aistikokemusten kärkikehittäjä Suomessa.
Toimimme asiakkaidemme luottokumppanina houkuttelevien tuotteiden, palveluiden ja tilojen kehittämisessä kuluttajalähtöisesti. Tarjoamme räätälöityjä tutkimuksia ja valmennuksia kuluttajien mieltymysten selvittämiseksi ja kilpailukykyisten konseptien jalostamiseksi tuotekehityksen, markkinoinnin ja laadunhallinnan tarpeisiin.

Intohimomme aistilähtöiseen tutkimukseen inspiroi meitä löytämään ratkaisut haastavimpiinkin toimeksiantoihin. Meidät tunnetaan paitsi vankasta osaamisestamme myös erinomaisesta asenteestamme ja kyvystämme joustaa asiakkaan ainutlaatuinen tarve huomioiden.

Käytössämme on markkinoiden edistyksellisimmät arviointimenetelmät ja tutkimusympäristöt ihanteellisten aistikokemusten kehittämiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Turun yliopiston kanssa hyödyntäen aistinvaraisen tutkimuksen laboratoriota ja Flavoria®-tutkimusalustaa. Uudistamme toimintaamme ja ajatteluamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat edellytykset tuottaa elämyksiä, jotka erottuvat edukseen.